Thursday, October 20, 2016

Filled Under:

Bunyi-Bunyian Hasil Dari aksi Jimak Pogba Dan Teman Wanita Mengganggu JiranBintang Manchester United yang juga merupakan pemain kebangsaan Perancis Paul Pogba dilaporkan bukanlah seorang jiran yang bagus lapor akhbar The Sun.
Sejak kembali ke Old Trafford dari Turin pada musim panas lalu, Pogba kini menetap di Lowry Hotel. Pogba dilaporkan telah membuat bising di hotel penginapannya dan mengganggu tetamu lain di dalam bangunan tersebut dengan bunyi bising yang terhasil dari bunyian muzik dan perlakuan jimak Pogba bersama teman wanitanya.
Pogba di laporkan berpacaran dengan Dencia, penyanyi dari Afrika.

Bunyi Seperti Filem Lucah Ah! Ah!

Selain bunyi muzik, kesan dari persetubuhan Pogba telah menghasilkan bunyi rengekan persetubuhan yang kuat dari bilik Pogba, tuntas mengejutkan tetamu di hotel berkenaan.
Biasanya bunyi rengekan kepuasan seperti Pogba menjaringkan gol itu hadir pada jam 3 pagi hingga 4 pagi.
Sesi jimak masa tambahan Pogba bersama teman baru, penyanyi dari Afrika, Dencia nyata telah mengganggu tetamu hotel berkenaan yang kebanyakkannya orang kenamaan.
Walaupun perkara ini diadu kepada pihak hotel namun tiada tindakan diambil dan memaksa tetamu berpindah ke hotel lain.
The Sun telah memetik dari sumber tidak bernama melaporkan:
“Bunyi dah macam cerita blue (lucah), uh! ah! uh! ah!. Beberapa kali dengar rengekan kesedapan sementara dunia yang berbunyi ‘Paul, Babe'(sedak abey!sedak abey!) yang sungguh tidak menyenangkan”
“Amat mustahil untuk tidak mendengarnya. Jika bukan bunyi muzik datang dari bilik beliau maka bunyi uh! ah! ah! la jawabnya”
Nyata walaupun aksi Pogba di padang agak mengecewakan, tetapi aksi Pogba di ranjang masih berbisa, hantarannya tepat dan tajam menemui g-spot yang menghasilkan kepuasan.
Ekoran tersebarnya berita ini, Raiola yang merupakan ejen kepada Pogba bertindak mempertahankan anak buahnya dan beranggapan laporan The Sun itu adalah rekaan semata-mata dan Tahi Lembu (BullShit).
Sementara itu pengurus Dencia juga telah menafikan bahawa penyanyi itu menjalinkan hubungan seksual bersama Pogba. Mereka hanya sekadar suka berparti dan berwicet sahaja.
Sumber : The Sun


0 comments:

Post a Comment